Bij geweven of geborduurde emblemen zijn de allerkleinste details te zien. Een embleem of patch kan worden bedrukt of genaaid. Afhankelijk van de soort kleding kiezen wij de beste manier. Denk aan jassen met dikke voering of stoffen die verkleuren als je ze onder de pers legt. Voor zulke ondergronden gebruiken we de naaimachine. Ook een colbert voor een beveiligingsbedrijf of voor een bank kan je niet onder de pers leggen.

Geborduurde emblemen.

De meest gekozen soort is het geborduurde embleem. Hierbij wordt het ontwerp op een stevige stof geborduurd. Het aantal kleuren en daarmee ook de kleurverlopen zijn beperkt. Het heeft een robuuste uitstraling en is minder gedetailleerd dan geweven emblemen. Deze raden wij aan om te laten naaien in plaats van persen.

Geweven badge.

Bij een geweven badge heeft u de keuze uit twee soorten, waarbij het verschil zit in de dichtheid van het borduurwerk: Tafetta (58 warps per cm) en Satin (116 warps per cm). De kwaliteit van het weefsel moet hoger zijn naarmate een logo meer details bevat die scherp moeten worden weergegeven.

Geweven badges zijn fijn van structuur omdat ze gemaakt worden van dunnere garen (en gedetailleerder dan geborduurde emblemen). Bij deze techniek worden horizontale en verticale groepen draden vervlochten tot textiel. Omdat deze emblemen worden gemaakt met dunnere garen is het mogelijk om kleinere details te verwerken in het ontwerp. Daarnaast zijn de geweven emblemen ook lichter van gewicht en daardoor onder andere geschikt voor (sport)shirts.

Badge met geborduurde outline.

Geweven badge met extra dikke geweven rand rondom de gehele badge, voor een professionele uitstraling. De randen van het embleem worden afgewerkt met een gestikte rand.

Badge met transparante drager.

Door losse letters of andere losse figuren boven, onder of naast de badge op een transparante drager te plaatsen, staan deze altijd op de juiste plek.

Badge met rubber drager

Om de badge te verstevigen en geschikt te maken voor heftige omstandigheden, wordt gebruik gemaakt van een rubber drager.

Vaak geeft een rubber embleem een mooi 3D-effect door de extra diepte in je ontwerp. Bij deze techniek zijn er geen kleurverlopen en schaduweffecten mogelijk.

VOOR VRAGEN KUNT U OOK ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER INVULLEN

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Onderwerp

Uw bericht *



Bedrijfsnaam : PRINTBIJMIJ.NL
Btw nummer : NL001260216B48
KVK-nummer : 53252063
Bank : ABNAMRO 
Rekeningnummer : NL96ABNA0470603062

Adres : H.J.E. Wenkebachweg 48 1096AN Amsterdam

Telf : 020-21 01 562
Mob : 06 47 16 42 11
Bezoek na afspraak.

www.printbijmij.nl
www.tshirttime.nl

ontwerp@printbijmij.nl
printbijmij@gmail.com
© Copyright 2021' Eurasia Science - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY - SİTEMAP