BORDUREN

Een sierlijke borduring op een handdoek, je logo op een polo, sweater of jas, een high build borduring op een snapback cap. Deze behoren tot de mogelijkheden als je bij ons je textiel laat borduren.

Bij onze atelier laat u eenvoudig allerlei soorten textiel snel, eenvoudig en betaalbaar voorzien van een borduurpatroon. Wanneer je kiest voor een borduring, worden alle producten bij ons geborduurd.

We beschikken over een zeskoppige borduurmachine. Onze ervaren medewerkers zorgen dat jouw kleding professioneel, duurzaam, maar ook mooi geborduurd wordt. Jouw ontwerp kan zeer precies en gedetailleerd worden aangebracht en gaat lang mee

Borduurgaren wat wij gebruiken is kwalitatief hoogwaardig en milieuvriendelijk. Zij dragen het OEKO-TEX® label. Voor de afwerking maken we gebruik van een goede backing, waarmee we voorkomen dat het te borduren logo of tekst na een aantal wasbeurten gaat rafelen. Dikte van backing is afhankelijk van de dikte van de kleding. De borduring zal voor lange tijd (voor altijd) stevig blijven zitten.

Proces van borduren begint met, na juiste positie bepaling, inringen. Als het kleding kan worden ingeringd. Dan kan het ook worden geborduurd. Bij een rugzak of een golftas, kunt u zich misschien voorstellen, dat niet alle gewenste plekken geborduurd kunnen worden.

WAT KOST EEN BORDURING?

Laten borduren van je logo/tekst begint met maken van een borduurkaart. Een borduurkaart is een soort sjabloon wat de borduurmachine kan lezen. Standaard prijs voor een borduurkaart ligt rond de €50.-. Maar niet bij Printbijmij.nl. Een van de vele voordelen van borduren bij Printbijmij.nl is dat we deze borduurkaart zelf kunnen maken waardoor wij deze veel voordeliger kunnen aanbieden. De prijs van de borduring is gebaseerd op het formaat, het aantal steken en het aantal producten dat u afneemt. Ook voor borduring geldt bij ons geen minimum afname.


Het maakt voor de borduring niet uit of uw logo uit 1 kleur of uit 6 kleuren bestaat. Het is wel belangrijk dat het logo niet té klein wordt uitgevoerd. Afhankelijk van het gewenste ontwerp, kan het zijn dat details wegvallen of versimpeld moeten worden. Soms is een iets groter formaat dan de eenvoudigste oplossing.

Zoals je ziet er zijn genoeg mogelijkheden maar ook beperkingen.

Als je wilt weten of je logo geschikt is om te borduren, stuur het ons dan op en meld daarbij het gewenste formaat.Na het ontvangen van uw ontwerp bekijken wij of het ontwerp geschikt is om te borduren.

Volgende factoren zijn bepalend om te beoordelen of het ontwerp kan worden geborduurd of niet: het formaat en daarmee details van het ontwerp

Wilt u weten of uw ontwerp geschikt is om te laten borduren? Neem gerust contact met ons op.

Textiel geschikt voor borduren

De meeste gangbare textiel is geschikt om te laten borduren. Verder is dun materiaal, zoals bijvoorbeeld van een T-shirt, wat kwetsbaarder voor borduren. De borduring kan dan gaan ‘trekken’ of het textiel beschadigen. Of bij een dunne kantstof zullen de steken gaan rimpelen en de logo zal uit vorm raken. Of is de stof juist te dik. Waardoor de naalden kunnen breken

Het ene ontwerp heeft daar meer last van dan het andere. Dus laat je daar niet bij voorbaat door afschrikken: We adviseren daarin natuurlijk altijd

DE VOORDELEN VAN BORDUREN

Het geeft soms nét dat beetje meer uitstraling aan uw kleding.

Kan op veel soorten textiel

Aantal kleuren maakt geen verschil uit voor de prijs

Keuze uit heel veel kleuren en draadsoorten

In combinatie met onze producten uit ons webshop een uitstekend eindresultaat.Bedrijfsnaam : PRINTBIJMIJ.NL
Btw nummer : NL001260216B48
KVK-nummer : 53252063
Bank : ABNAMRO 
Rekeningnummer : NL96ABNA0470603062

Adres : Laan van Kronenburg 7 1183AS Amstelveen

Telf : 020-21 01 562
Mob : 06 47 16 42 11
Bezoek na afspraak.

www.printbijmij.nl
www.tshirttime.nl

printbijmij@gmail.com
© Copyright 2021' Eurasia Science - Algemene Voorwaarden - PRIVACY - SİTEMAP