TEXTIELTRANSFERS

De “Premium”

Deze transfers zijn uitermate geschikt voor veelkleurige opdrukken. Deze plastisol zeefdruk transfer laat toe om in één enkele beweging tot acht verschillende kleuren te drukken. Doordat er niet tussen gedroogd moet worden blijft de inktlaag veel dunner bij meerdere kleuren. De kwaliteit van de premium transfer zorgt er dan ook voor dat het eindresultaat steeds soepel en fijn is.

Het aanbrengen van deze textieltransfer doen wij met een hittepers.

Deze transfers worden voorzien van een dunne pasta-lijmlaag, hierdoor is deze iets minder geschikt voor oneffen ondergronden (vb piqué polo’s). Voor werkkledij raden we eerder de ONE/Classic aan, deze zijn voorzien van een poeder lijmlaag die iets dikker is en hierdoor enerzijds wat meer hechtingskracht heeft op moeilijke ondergronden en anderzijds zorgt deze dikkere lijmlaag voor betere vulling op oneffen oppervlaktes.

De Classic

De “classic” zeefdruk transfer is de eenvoudigste en meest budgetvriendelijke manier om kleding e.a. te bedrukken. Deze textieltransfer wordt aangebracht door met een hittepers op kleding te persen. De cold peel zorgt ervoor dat alle inkt perfect van het vel op uw textiel ondergrond aangebracht wordt.

Deze klassieke transfer wordt getransfereerd in slechts 10 seconden met een resultaat dat qua kwaliteit en duurzaamheid vaak de klassieke rechtstreekse zeefdruk een eind achter zich laat.

Zowel voor donkere als lichte ondergronden als voor verschillende stoffen zoals katoen en/of polyester geeft deze zeefdruktransfer steeds een mooi resultaat. Deze textieltransfers zijn eveneens geschikt voor petjes, paraplu’s, rugzakken…

Bij bestelling graag steeds doorgeven op welke ondergrond de transferts aangebracht zouden moeten worden.

Zowel op katoen als polyester leiden deze Classic transfers steeds tot een onberispelijk resultaat. Ook voor werkkledij is deze transfer prima geschikt, met een wasbaarheid tot 90°C (!!). Net als op caps, regenschermen, bedrijfskleding, veiligheidskleding, sportkleding…

Full Color Textieltransfers

Behalve zeefdruk transfers zoals beschreven hierboven maken wij ook gebruik van full-color textieltransfers.

Deze worden geprint met ons solvent printers. Afhankelijk van het ontwerp worden zij ook gesneden na het printen.Om de wasbaarheid te garanderen behandelen wij deze transfers met een speciale coating. Denk aan glanslak wat je over verf heen smeert.

Het is transparant en warmte dragend. Hierdoor kan je de bedrukking gewoon tot 90 graden in de wasmachine wassen. De bedrukking blijft ongeveer tot 200 wasbeurten op textiel zitten. Op verschillende posities op de kleding te bedrukken.

Doordat het aantal kleuren en kleurovergangen onbeperkt is zijn onze full colour transfers erg geschikt voor gedetailleerde logo's, complexe ontwerpen en foto´s. Wat je op je scherm ziet dit krijg je op je kleding.Bedrijfsnaam : PRINTBIJMIJ.NL
Btw nummer : NL001260216B48
KVK-nummer : 53252063
Bank : ABNAMRO 
Rekeningnummer : NL96ABNA0470603062

Adres : Laan van Kronenburg 7 1183AS Amstelveen

Telf : 020-21 01 562
Mob : 06 47 16 42 11
Bezoek na afspraak.

www.printbijmij.nl
www.tshirttime.nl

printbijmij@gmail.com
© Copyright 2021' Eurasia Science - Algemene Voorwaarden - PRIVACY - SİTEMAP