Flexfolie

Flexfolie druk is een techniek waarbij uw ontwerp door verwarming en hoge druk op textiel gedrukt wordt. Het voordeel van deze manier van bedrukken is dat het al mogelijk is bij een afname van enkele stuks.

Bij flex transfers snijden we het ontwerp per kleur uit flexibele folie met behulp van een zogenaamde ‘snijplotter’. Denk aan : rugnummers en/of namen op de sportshirts van een voetbalteam is een bekende toepassing.

Doordat de opdruk flexibel is (vandaar natuurlijk de naam flex print) zal deze met de stof mee uitrekken en weer terugkrimpen. Hierdoor is het een uitstekende keus voor het bedrukken van kleding.

Met ons assortiment heb jij keuze uit ongeveer 200 kleuren en soorten flexfolie en flockfolie. Denk hierbij aan standaard kleuren als wit, zwart, goud of neon. Maar ook aan glitter, effect of reflective flexfolie. Voor beroepsgroepen waarbij ´s nachts zichtbaarheid belangrijk is wordt ook deze mat. gebruikt.

Dit is geen inkt dus niet alles wat op je beeldscherm staat kan ook bedrukt worden. Kleur kan iets afwijken.

Voor het bedrukken van kledingstukken wordt vaak gebruik gemaakt van flex printen. Doordat er geen minimumafname vereist is kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende designs aan te leveren.

WAAR MOET U OP LETTEN BIJ FLEXFOLIE BEDRUKKING?

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als JE kiest voor FLEXFOLIE bedrukkingen. Voornamelijk bij het wassen, drogen en strijken van bedrukte kleding is enige zorg vereist. Zo Kan je bijvoorbeeld geen gebruik maken van een droger en mag je de kledingstukken niet wassen op een temperatuur warmer dan 60 graden.

Voornamelijk grotere prints kunnen bij wasbeurten kreukels vertonen, deze zijn echter wel glad te strijken. Bij het strijken dien je de kleding binnenstebuiten te keren om te voorkomen dat de folie aan strijkbout gaat plakken.

WAT KAN IK LATEN BEDRUKKEN?

Flexfolie kan voor vrijwel elke vorm van textiel toegepast worden. Je kan hiervoor je eigen textiel aanleveren of gebruik maken van de artikelen uit onze catalogus. Onze producten zijn namelijk speciaal gemaakt voor bedrukkingen.

De Voordelen van bedrukken met Flexfolie

• Kleurvast.

• Meerdere malen wasbaar.

• Ook in neon, reflective en glow in the dark

• Fashion en Design motieven te bedrukken.

• Al vanaf 1stuk – budgetvriendelijk.

• Rekbaar en geschikt voor Katoen, Polyester en Nylon.

• Minder voorbereidingstijd.

• Combinatie van meerdere kleuren op 1 kleding mogelijk.

• Geschikt voor bijna alle plekken en materialen

© Copyright 2021' Eurasia Science - Algemene Voorwaarden - PRIVACY - SİTEMAP